Justin Hubner is opgenomen in de definitieve 26-koppige selectie van Indonesië voor de komende Asian Cup.

Indonesië, dat wordt uitgenodigd in Qatar, is ingedeeld in Groep D en moet het in hun vijfde Azië Cup-campagne opnemen tegen Irak, Vietnam en Japan.

Onder-21 verdediger Hubner rondde onlangs het proces af om de Indonesische nationaliteit te krijgen, nadat hij het land eerder had vertegenwoordigd op jeugdniveau.

Hubner is geboren in Nederland en speelde ook voor zijn geboorteland op U19 en U20-niveau, maar hij heeft nu zijn senioren debuut gemaakt voor Indonesië, waar zijn grootvader is geboren.

Hubner maakte deel uit van het trainingskamp voorafgaand aan het toernooi in Turkije, waar Indonesië het twee keer opnam tegen Libië in vriendschappelijke interlands, voordat hij naar Qatar ging voor een laatste generale repetitie tegen Iran.

Shin Yae-yong heeft nu zijn definitieve selectie voor de finale bevestigd, met Hubner in de 26-koppige groep die maandagmiddag aan hun campagne tegen Irak begint.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).