Justin Hubner tekent nieuw contract bij Wolverhampton Wanderers.

Hij gold ooit als het grootste talent van FC Den Bosch, maar inmiddels is Justin Hubner (19) flinke stappen aan het maken bij Premier League-club Wolverhampton Wanderers. De verdediger uit Den Bosch heeft een nieuw contract getekend, tot medio 2025: ,,Hij heeft een glansrijke toekomst hier.”

Het is snel gegaan met Hubner, die 3,5 was toen hij begon met voetballen bij het toenmalige TGG in Den Bosch. Via de gezamenlijke opleiding van Willem II en RKC kwam hij bij FC Den Bosch terecht én daar groeide hij uit tot een van de grootste talenten. Sterker: hij deed het zo goed dat hij in 2020 weg werd geplukt door Wolverhampton Wanderers. Daar tekende hij binnen zeven maanden (!) al zijn eerste profcontract. En gloort een mooie toekomst.

Opleidingsmanager Jon Hunter-Barret prijst de instelling en ontwikkeling van Hubner, die een sleutelrol speelde in het bereiken van de halve finale van de FA Cup voor jeugdteams én de promotie met datzelfde team. ,,Justin is een ‘rock solid’ verdediger, die uitstekend is in de één-tegen-één-situaties én sterk is in de lucht. Wij denken dat er een mooie toekomst voor hem is weggelegd bij deze club”, stelt Hunter-Barret op de website van The Wolves.