Relaties

ProProf is een vakbond voor betaald voetballers en betaald voetbalspelers in opleiding. De bond is in 1999 opgericht en sinds die tijd aangesloten bij vakbond De Unie. Een van de bestuursleden van het eerste uur was John Veldman

ProProf behartigt de collectieve belangen van voetballers. Dat betekent dat de bond namens betaald voetballers de onderhandelingen voert voor een CAO. Zij maakt afspraken over onder meer loondoorbetaling bij blessures, vergoeding van ziektekosten, het pensioen en het aangaan en opzeggen van contracten. De bond is ook vertegenwoordigd in het bestuur van het CFK, in de Centrale spelersraad en binnen verschillende commissies van de KNVB.

Ook met individuele vragen kun je bij ProProf terecht. Bij problemen met je club staat ProProf leden kosteloos bij. Uiteraard kun je tijdens je carrière rekenen op sociaalrechtelijke hulp als je langdurig geblesseerd bent.

Daarnaast biedt ProProf de mogelijkheid om spelers voor te bereiden op een leven na het voetbal. Via de bond kunnen verschillende opleidings- en loopbaanadviestrajecten gevolgd worden die je inzicht geven in je andere talenten en mogelijkheden. Mocht een andere carrière er niet direct in zitten dan kan ProProf je helpen bij het aanvragen van een WW-uitkering. Maar ook bij problemen met de uitvoeringsinstellingen staat ProProf klaar om je te helpen.

ProProf doet niet aan arbeidsbemiddeling wat betekent dat zij geen makelaars in dienst heeft. Voor transfers en persoonlijke begeleiding blijf je dus gewoon een beroep doen op Premiumstars.

Indien je lid bent van ProProf ben je verzekerd van juridische ondersteuning en kun je een beroep doen op de andere diensten die ProProf aanbiedt.

Om lid te worden van ProProf kun je een mail sturen met je contactgegevens naar proprof@unie.nl of info@proprof.nl . Een inschrijfformulier wordt je dan toegestuurd.SMC Fysiomed is een sportmedisch centrum dat in 1993 is opgericht en in de afgelopen 2 decennia en een goede naam heeft ontwikkeld in:

* revalidatie                     * blessurepreventie            * performance

We zijn vooral bekend vanwege het groot aantal topsporters dat ons centrum bezoekt, van profvoetballer tot proftennisser, van hockeyer tot hardloper. Maar iedereen is welkom, we zullen iedereen de topsportbehandeling geven die hij/zij verdient.

In het centrum bevinden zich 20 verschillende specialismes (fysiotherapeuten, personal trainers, sportartsen, orthomanueel artsen, psychologen, podotherapeuten, voedingsdeskundigen etc.) met allemaal dezelfde missie:

ervoor zorgen dat onze cliënten zo goed mogelijk presteren.

Om dat te bereiken brengen we met onze cliënt én lichaam én geest én energiesysteem in balans, dat is voor ons iedere dag de uitdaging. Dat is waar we alles voor doen en waar we helemaal voor gaan. Individueel en met z’n allen.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.