YASSIN AYOUB VANAF VOLGEND SEIZOEN FEYENOORDER

Yassin Ayoub speelt met ingang van volgend seizoen voor Feyenoord. De 23-jarige middenvelder komt komende zomer transfervrij over van FC Utrecht en zette vandaag (woensdag) zijn handtekening onder een vierjarig contract in De Kuip.
Feyenoord haalt met Ayoub een talentvolle middenvelder in huis, die al jaren een vaste waarde is bij FC Utrecht. De Marokkaanse linkspoot was achttien jaar oud toen hij namens de Domstedelingen zijn officiële debuut maakte in de Eredivisie, op zondag 27 januari 2013 tegen Willem II.

Vijf jaar later staat de teller op 144 officiële wedstrijden in het shirt van FC Utrecht, verdeeld over de competitie, KNVB Beker en (play-offs) Europa League. De middenvelder was in die duels zestien maal trefzeker. Ayoub wordt bij Feyenoord herenigd met Sofyan Amrabat, met wie hij enkele seizoenen samenspeelde in Stadion Galgenwaard.

Technisch directeur Martin van Geel is zeer content met het vastleggen van de transfervrije Ayoub. ‘Yassin heeft ondanks zijn jonge leeftijd van 23 jaar al flink wat ervaring in de Eredivisie. Hij is een uitstekende speler, van wie wij er van overtuigd zijn dat hij zich de komende jaren bij Feyenoord verder kan ontwikkelen. We zijn erg blij met zijn komst en kijken er naar uit om hem komende zomer in De Kuip te verwelkomen.