Het bedrijf

Algemeen


Premium Stars Sportsmanagement is een managementbureau dat zich richt op jonge getalenteerde en professionele sporters. Wij begeleiden spelers tijdens hun carrière maar we vinden het ook belangrijk om samen een carrièreplan op te stellen. Een debuut of een eerste contract is tenslotte geen garantie voor een glansrijke carrière. In samenspraak met de speler tekent John Veldman het carrièreplan uit. De ouders van jonge spelers worden hier nadrukkelijk bij betrokken.

 

Oud-profspeler en oprichter John Veldman weet dat een succesvolle carrière als profvoetballer wordt bepaald door hard werken, maar ook door het maken van goede  keuzes. Soms krijg je maar een enkele kans. Premium Stars Sportsmanagement adviseert je bij het maken van die juiste keus. Samen bekijken we hoe je de top kunt bereiken en vooral hoe je daar kunt blijven. Indien nodig laten wij ons adviseren door een uitgebreid netwerk van deskundigen op uiteenlopende gebieden, zoals fysiotherapeuten, arbeidsjuristen en fiscalisten. Premium Stars Sportsmanagement besteedt extra aandacht aan het fysieke en mentale aspect. Hoe kun je als topsporter het beste voor je lichaam zorgen en hoe ga je om met tegenslagen?

 

Voor Premium Stars Sportsmanagement zijn vertrouwen, loyaliteit en transparantie belangrijke waarden. Een speler die zijn zaken door John Veldman laat behartigen kan rekenen op deskundig advies en begeleiding en volledige toewijding. Jouw zaken zijn bij hem in vertrouwde handen. Zo halen jullie samen het maximale uit jouw carrière.


Wie is John Veldman?


John Veldman is de oprichter en stuwende kracht van Premium Stars Sportsmanagement. Als oud-profvoetballer kent hij het klappen van de zweep. Ruim vijftien jaar verkeerde hij als rechtsback in het Nederlandse profvoetbal. Hij kwam uit voor PSV, Willem II, Sparta, Ajax, Vitesse en RBC Roosendaal. Bovendien speelde hij in het Nederlands elftal.

Kort na zijn actieve voetbalcarrière koos hij voor een loopbaan als manager bij sportmanagementbureau Pro Athlete. Hij werkte er twaalf jaar tot hij in 2015 voor zichzelf begon.

John Veldman weet hoe het leven van een profvoetballer eruit ziet en wat je moet doen en laten om de top te bereiken. Als geen ander kan hij zich verplaatsen in de  teleurstelling en vreugde van een topsporter. Veldman bouwde door de jaren heen een  indrukwekkend netwerk op van clubs en deskundigen op uiteenlopende gebieden.

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden was John Veldman actief als bestuurslid voor ProProf en was hij lid van de deelnemersraad van het CFK.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).